Word leraar in Leiden, Duin- en Bollenstreek!

Overweeg jij een carrièreswitch en wil je de overstap naar het voortgezet onderwijs maken? Meld je dan aan voor de (digitale) informatieavond (20.00 uur) op maandag 29 november van ‘Leraar worden in Leiden, Duin- & Bollenstreek’!

Een groot aantal scholen in Leiden en de regio Duin- & Bollenstreek zijn voor het komende schooljaar op zoek naar enthousiaste professionals, vooral met een achtergrond in de talen, bèta of techniek die per 1 september 2022, en mogelijk eerder, aan de slag willen in het onderwijs.

Voor meer informatie en aanmelding, ga naar www.leraarwordeninLeidenDuinenBollenstreek.nl

Goed leren

We werken elke dag aan meer dan gewoon goed onderwijs voor leerlingen van 4 t/m 18 jaar. Leren gaat altijd door en wordt gevoed door nieuwsgierigheid. Die nieuwsgierigheid willen we uitlokken en stimuleren.

Goed leven

Op onze scholen gaan kennisontwikkeling en sociale en morele vorming hand in hand. Vertrouwen, solidariteit en verwondering zijn kernwaarden uit de Bijbelverhalen. Deze kernwaarden hebben een plek op al onze scholen.

Goed samenleven

Leren en leven kun je niet alleen. Dat doe je samen met de mensen om je heen. Omgaan met elkaar, met de ander, je verbonden weten met het grotere geheel, met de natuur: het maakt elke dag deel uit van het onderwijs in onze scholen.