Vacatures bestuur

Heeft u interesse in een bestuurlijke of management functie binnen SCOL? Houd deze pagina dan in de gaten. Hier plaatsen wij actuele vacatures voor bijvoorbeeld functies binnen de raad van toezicht of nieuwe directeuren voor onze PO- en VO-scholen.

Actuele vacatures

Lid raad van toezicht – onderwijs 

Wij zijn op zoek naar kandidaten die vanuit waarden betrokken en met een breed inhoudelijk profiel gemotiveerd zijn voor lid raad van toezicht (onderwijs). Kijk voor meer informatie op de website van Wesselo & Partners.

Lid college van bestuur

Wij zoeken een oprecht geïnteresseerd en verbindend persoon, die plezier in zijn/haar werk en gevoel voor onderwijs, financiën en bedrijfsvoering heeft. Een zichtbare bestuurder voor zowel de medewerkers en scholen als voor het brede bestuurlijke veld. Kijk voor meer informatie op de website van B&T Werving & Selectie.

Overige vacatures binnen het bestuursbureau vindt u op onze website www.werkenbijscoleiden.nl.

Goed leren

We werken elke dag aan meer dan gewoon goed onderwijs voor leerlingen van 4 t/m 18 jaar. Leren gaat altijd door en wordt gevoed door nieuwsgierigheid. Die nieuwsgierigheid willen we uitlokken en stimuleren.

Goed leven

Op onze scholen gaan kennisontwikkeling en sociale en morele vorming hand in hand. Vertrouwen, solidariteit en verwondering zijn kernwaarden uit de Bijbelverhalen. Deze kernwaarden hebben een plek op al onze scholen.

Goed samenleven

Leren en leven kun je niet alleen. Dat doe je samen met de mensen om je heen. Omgaan met elkaar, met de ander, je verbonden weten met het grotere geheel, met de natuur: het maakt elke dag deel uit van het onderwijs in onze scholen.