Vacatures bestuur & directie

Heeft u interesse in een bestuurlijke of management functie binnen SCOL? Houd deze pagina dan in de gaten. Hier plaatsen wij actuele vacatures voor bijvoorbeeld functies binnen de raad van toezicht of nieuwe directeuren voor onze PO- en VO-scholen.

Overige vacatures binnen het bestuursbureau vindt u op onze website www.werkenbijscoleiden.nl.

 

 

Vacature: Controller  (0,8 – 1,0) schaal 12 – 13

Wij zoeken een controller die stevig in zijn of haar schoenen staat. Vanuit je onafhankelijke rol adviseer je het college van bestuur en de directeuren over financiële beheersing en strategische ontwikkeling van de organisatie. Je kunt rechtstreeks rapporteren aan de raad van toezicht over het gevoerde beleid. Dit doe je gevraagd en ongevraagd. Klik hier voor de volledige vacature.

Solliciteren
Public Search verzorgt de werving voor de SCOL. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem contact op met Almira Bryson op 06 142 042 70 of abryson@publicsearch.nl.

 

Goed-leren

We werken elke dag aan meer dan gewoon goed onderwijs voor leerlingen van 4 t/m 18 jaar. Leren gaat altijd door en wordt gevoed door nieuwsgierigheid. Die nieuwsgierigheid willen we uitlokken en stimuleren.

Goed-leven

Op onze scholen gaan kennisontwikkeling en sociale en morele vorming hand in hand. Vertrouwen, solidariteit en verwondering zijn kernwaarden uit de Bijbelverhalen. Deze kernwaarden hebben een plek op al onze scholen.

Goed-samenleven

Leren en leven kun je niet alleen. Dat doe je samen met de mensen om je heen. Omgaan met elkaar, met de ander, je verbonden weten met het grotere geheel, met de natuur: het maakt elke dag deel uit van het onderwijs in onze scholen.